Plaatsen nieuwe veranda
Horstlindelaan, Enschede
  • Bewoners aan de Horstlindelaan wilden een veranda aan de achterzijde van hun huis met een verlenging aan de zijkant van de tuin. Tevens moest de schuur hierdoor een kleine uitbreiding krijgen. Wij hebben voorgesteld om deze veranda geheel in Douglas uit te voeren.
  • De veranda is geplaatst op stevige antraciet beton poeren.
  • De wanden van de veranda zijn dubbelwandig uitgevoerd en zijn aan beide kanten met Douglas rabatdelen bekleed.
  • De wanden zijn voorzien van geluidsisolatie, waarmee het verkeersgeluid van de dichtbij gelegen straat voor een groot deel wordt teruggedrongen.
  • De balklaag is in zicht gebleven en aan de kopse kanten schuin afgewerkt.
  • Op de balklaag zijn witte platen gemonteerd, waarmee het geheel mooi is afwerkt.
  • Als boei voor de veranda hebben we gekozen voor Red Cedar boeidelen die zijn afgewerkt met een bijpassende zinken kraal.
  • De bewoners genieten nu van de enorm toegenomen gebruiksmogelijkheden van hun tuin.
"Luuk heeft ons goed advies gegeven en daarna een prachtig resultaat neergezet in de tuin. Wat zijn we blij met de ruimte en het comfort van deze veranda."

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem contact op

Andere projecten

Moderne schuur

Moderne schuur

Soendastraat, Enschede
Gevelbekleding

Gevelbekleding

Schubertlaan, Enschede
Veranda

Veranda

Kottendijk, Enschede