Graag een offerte voor uw project?

Elk project is uniek. Wij bespreken dan ook graag eerst in een gesprek met u uw wensen en eisen. Wij zijn er van overtuigd dat wij alleen een goede offerte kunnen maken als alles in kaart is gebracht en besproken.

Uiterlijk binnen twee weken na het eerste gesprek, tenzij anders afgesproken, ontvangt u van ons een geheel vrijblijvende offerte. Daarin geven we duidelijk de verschillende werkzaamheden en benodigde materialen aan, alsmede een scherpe prijs. Hiermee worden eventuele misverstanden over wel of niet door ons uit te voeren werkzaamheden voorkomen. Gaat u akkoord met onze offerte (eventueel met nadere informatie en eventuele aanpassingen) zal er in onderling overleg een datum voor de uitvoering worden vastgesteld.

Evertzen Bouw & Timmerwerken

Wij gaan voor kwaliteit. Voor (ver)bouwen met vertrouwen.

Evertzen Bouw & Timmerwerken is een kleinschalig bouwbedrijf voor het verwezenlijken van al uw bouw en verbouwplannen. Wij denken graag met u mee om tot het beste resultaat te komen. Maatwerk en kwaliteit staan bij ons voorop en natuurlijk tegen een scherpe prijs. Vanuit onze passie, opleiding en jarenlange ervaring, beschikken wij over actuele kennis en vaardigheden op het gebied van nieuwbouw, aan- en verbouw, renovatie en restauratie. Van plint tot dakkapel. Wij bieden u een totaalpakket waarbij wij zo nodig samenwerken met een vast team vakbekwame collega’s. Met evenveel liefde voor het werk als wijzelf. Voor u de garantie voor het beste eindresultaat.


Om u een idee te geven, verwijzen wij u graag naar onze recent afgeronde projecten.

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Altijd een maatwerkoplossing
  • Jarenlange ervaring
  • Betaalbaar

Vrijblijvend een afspraak maken