De gevel is het visitekaartje van uw woning of gebouw.

Is uw gevel- of dakrand-bekleding onder invloed van de Nederlandse weersomstandigheden aan vervanging toe of wilt u af zijn van het om de paar jaar schilderen van de afbladderende houten gevel- of dakrand-bekleding? Dan kunnen wij u helpen om een oplossing te vinden waarbij het onderhoud of schilderwerk aanmerkelijk wordt ingeperkt of geheel tot de verleden tijd behoort.

Hout of kunststof

Wij werken zowel in hout als in kunststof met materialen die duurzaam, stevig en slijtvast zijn.
In hout werken wij met Western Red Cedar, Lariks tot en met gemodificeerd Vuren en verschillende hardhoutsoorten.
In kunststof werken wij bijvoorbeeld met Keralit. Dit materiaal kent eigenlijk alleen maar voordelen. Het is in verschillende uitvoeringen (b.v. potdeksel of sponningdelen) en in wel 30 kleuren leverbaar. Er zit 10 jaar garantie op het materiaal, het is milieuvriendelijk, trekt niet krom en is rot en schimmel bestendig. Het is bovendien bijna niet van echt hout te onderscheiden. Dus nooit meer schilderen en onderhoudsarm.

Gevelbekleding en isolatie

Tijdens het plaatsen van de nieuwe geveldelen kunnen wij indien gewenst ook de bestaande isolatie bekijken en zo nodig vervangen door een kwaliteit met hogere isolatie-waarden.
Heeft u een zijgevel die niet of met risico is te voorzien van spouwmuur-isolatie, dan kunt u overwegen om deze geheel of gedeeltelijk aan de buitenzijde te laten isoleren en af te werken met gevelbekleding.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Evertzen Bouw & Timmerwerken u kan bieden, of wilt u kennismaken met de verschillende materialen en het uitgebreide kleurenpallet, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Gerelateerde projecten

Gevelbekleding

Gevelbekleding

Schubertlaan, Enschede
Gevelbekleding

Gevelbekleding

Rauwland, Delden