Van standaard tot maatwerk

Bij een verbouw en aanbouw, zijn in de regel ook nieuwe kozijnen nodig. Wij kunnen alle soorten kozijnen leveren en plaatsen. Van standaard tot maatwerk. In (hard)hout, aluminium en kunststof. En in verschillende stijlen (met roedeverdeling of afwijkende profilering). Een mooi passend en goed geplaatst kozijn met de juiste ramen en of deuren verhoogt het aanzien van uw woning aanmerkelijk.
Vanzelfsprekend kan Evertzen Bouw & Timmerwerken u ook adviseren bij de keuze van het glas, levering en plaatsing.

Geheel vernieuwen of deels vervangen

Vernieuwen

Soms is het nodig om de bestaande ramen en kozijnen te vervangen door nieuwe. Bijvoorbeeld wanneer ze niet meer de stabiliteit hebben voor het plaatsen van isolatieglas of wanneer ze ernstig zijn aangetast door vocht. Ook bij een uitbouw of dakkapel gaat het in de regel om nieuwe ramen en kozijnen.

Deels vervangen

Maar kozijnen hoeven niet altijd in zijn geheel te worden vervangen. Soms is het voldoende om alleen de draaiende delen of de onderdorpel te vervangen.

Historische gebouwen

Afhankelijk van de situatie kunnen we een passend advies uitbrengen. Soms gaat het om het gedeeltelijk vervangen van kozijnen of het maken van geheel nieuwe ramen en kozijnen, maar dan in een oude profilering die niet standaard leverbaar is. Ook kunnen we advies uitbrengen over het toepassen van bepaalde bij het gebouw passende beglazing met een historische uitstraling.

Contact

Gerelateerde projecten

Dakkapel renovatie

Dakkapel renovatie

Van Riebeekstraat, Enschede