Evertzen Bouw & Timmerwerken

Het gezicht van Evertzen Bouw & Timmerwerken ben ik, Luuk Evertzen. U kunt bij mij terecht voor al uw bouw en timmerwerkzaamheden. Variërend van het plaatsen van dakkapellen, nieuwe dakconstructies, isolatiewerk, het plaatsen of aanpassen van kozijnen, een uit- of aanbouw of dakopbouw, het bouwen of verbouwen van garage, schuur of tuinhuis.

Bij elk project is communicatie erg belangrijk. U hebt altijd te maken met maar 1 aanspreekpunt: en dat ben ik. Vanaf het eerste contact tot de oplevering.

Wilt u weten wat Evertzen Bouw & Timmerwerken voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 06 - 46 192 692

Waarom Evertzen Bouw & Timmerwerken

Wij gaan voor kwaliteit. Voor (ver)bouwen met vertrouwen. Evertzen Bouw & Timmerwerken is een kleinschalig bouwbedrijf voor het verwezenlijken van al uw bouw en verbouwplannen. Wij denken graag met u mee om tot het beste resultaat te komen. Maatwerk en kwaliteit staan bij ons voorop en natuurlijk tegen een scherpe prijs. Vanuit onze passie, opleiding en jarenlange ervaring, beschikken wij over actuele kennis en vaardigheden op het gebied van nieuwbouw, aan- en verbouw, renovatie en restauratie. Van plint tot dakkapel. Evertzen Bouw & Timmerwerken biedt u een totaalpakket waarbij wij zo nodig samenwerken met een vast team vakbekwame collega’s. Met evenveel liefde voor het werk als wijzelf. Voor u de garantie voor het beste eindresultaat. Om u een idee te geven, verwijzen wij u graag naar onze recent afgeronde projecten.

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Altijd een maatwerkoplossing
  • Jarenlange ervaring
  • Betaalbaar

Repair Care (houtherstel)

Repair Care staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud. Naast een breed assortiment aan hoogwaardige producten voor houtreparatie voor de professionele markt, bieden we gecertificeerde opleidingen aan in het behandelen van houtrot en -schade. Daarnaast verzorgen we projectbegeleiding, geven we advies en zijn we een vertrouwde samenwerkingspartner voor woningcorporaties. Repair Care is wereldwijd actief en marktleider in Nederland, Engeland en Duitsland.

Evertzen Bouw & Timmerwerken heeft de opleiding bij Repair Care met succes afgerond. Hierdoor kunnen wij u voorzien van duidelijk advies voor het behandelen van houtrot reparatie en uiteraard indien nodig ook het behandelen van de aangetaste delen.

Lees meer