Overkapping, veranda, serre of carport

Wilt u meer genieten van uw ‘buiten-‘ruimte, dan kunt u kiezen voor een overkapping, een veranda of een serre. Wilt u dat ook uw auto droog staat, denk dan eens aan een carport.
Een overkapping overal in uw tuin worden geplaatst, dus zowel tegen het huis of een schuur of geheel vrijstaand. Een veranda of serre wordt vaak tegen het huis geplaatst en een carport naast het huis of voor het huis, waarmee het in vele gevallen ook zorgt voor een droge entree.
Op basis van een jarenlange ervaring wil Evertzen Bouw & Timmerwerken graag met u meedenken en de verschillende mogelijkheden bespreken, zodat u na plaatsing kunt gaan genieten van dit extra stuk comfort.

Overkapping

Een overkapping is vaak een houten, stalen of aluminium constructie met een dak erop. Al dan niet voorzien van één of meer lichtkoepels. En al dan niet voorzien van één of meer wanden. Het beschermt u tegen de verschillende weersinvloeden. Regen, wind en zon. U kunt er heerlijk onder zitten, zeker in de zomermaanden wanneer de temperatuur aangenaam is. Een overkapping laat u langer genieten van uw tuin.
Evertzen Bouw & Timmerwerken gaat graag met u in gesprek om tot een mooi resultaat te komen.

Veranda

Een veranda geeft wat meer bescherming tegen wind en regen. Het is vaak een uitbreiding van het woonhuis met in de regel één open wand. Op uw wens kan deze ook worden voorzien van een flexibele wand, waardoor de gebruiksmogelijkheden enorm worden vergroot en het er bij elk weertype aangenaam vertoeven is. Regen, sneeuw en wind worden daarmee buitengesloten. Een veranda kan worden uitgevoerd met een plat of schuin dak. Al dan niet voorzien van glas of lichtkoepel(s). Het is ook mogelijk om het dak en de wanden geheel of gedeeltelijk in glas uit te voeren.

Serre

Een serre is een directe uitbreiding van uw woon en leefruimte. Hij wordt gemaakt van een basisconstructie van hout of steen. Vaak veel glas en openslaande deuren naar de tuin. Uitgevoerd met of zonder borstwering, radiatoren of vloerverwarming, elektriciteit en verlichting, etc. geheel naar uw wensen.

Carport

Wilt u graag uw auto droog en beschermd tegen weersinvloeden stallen, dan is een carport een prima oplossing. Wij kunnen deze plaatsen aan de voorzijde, naast, achter en tegen het huis, schuur of garage of geheel vrijstaand. Met of zonder extra wanden en met of zonder lichtkoepel(s). De constructie wordt in de regel vervaardigd uit hout, staal of aluminium met een bij het huis passend plat of puntdak. Al dan niet voorzien van extra lichtinval. Een carport aan de voorzijde van het huis geeft u de mogelijkheid om droog in- en uit te stappen en is tevens een opwaardering van uw entree. Evertzen Bouw & Timmerwerken denkt graag met u mee over de verschillende mogelijkheden en materialen.

Contact en Adres

Gerelateerde projecten

Veranda

Veranda

Kottendijk, Enschede
Moderne schuur

Moderne schuur

Soendastraat, Enschede