Onderhoud en reparatie

Heeft uw dak door weersinvloeden of door achterstallig onderhoud schade opgelopen? Dan is een gedeeltelijke of soms een gehele dakrenovatie nodig. Alsmede het gedeeltelijk of geheel vernieuwen van de dakbedekking. Bij ons bent u dan aan het juiste adres.
Bij kleine schades is een dakreparatie vaak al voldoende. Bijvoorbeeld bij kleine scheuren in de dakbedekking of verschoven of ontbrekende dakpannen. Uitstel leidt vaak tot aantasting van de onderliggende dakconstructie. Dit geldt ook voor de dakgoten. Als deze lek zijn, kunnen de eventueel onderliggende steunbalkjes en de houtbetimmering worden aangetast.
Renovatie of reparatie zal uw dak en dakgoten weer jarenlang bescherming bieden. En uiteraard gaat het daarbij ook over het zo nodig vernieuwen of aanhelen van de dakbedekking. Evertzen Bouw & Timmerwerken wil u graag met een eerlijk advies terzijde staan.

Dakramen

Wilt u uw zolder bij uw woonruimte aantrekken of heeft u meer licht nodig, dan kunnen wij één of meerdere dakramen plaatsen. Wij willen u graag adviseren bij het maken van een keuze uit de verschillende soorten dakramen.
Zo zijn er voor schuine daken onder meer tuimelramen en uitzetramen en voor platte daken verschillende (vaste of te openen) dakvensters of dakkoepels. Extra dakramen worden bij een uitbouw met een plat dak vaak toegepast als via de zijmuren onvoldoende daglicht binnenkomt. Neem vrijblijvend contact op en wij geven u graag een passend advies.

Dakkapellen

Een dakkapel vergroot niet alleen uw zolderruimte. Maar u krijgt ook meer ‘sta-ruimte’. Een geweldige extra leefruimte met veel daglicht. In overleg met u stellen wij graag uw dakkapel naar uw wens samen. Geheel op maat en passend bij uw situatie. Van kunststof, aluminium of hout, met één of meer uitzetramen, isolatieglas, etc. U kunt daarbij vertrouwen op onze ervaring, ook wat betreft plaatsing en afwerking.

Contact

Gerelateerde projecten

Veranda

Veranda

Kottendijk, Enschede
Dakkapel renovatie

Dakkapel renovatie

Van Riebeekstraat, Enschede